Junon.nl
Steiger 23,
6581 KZ Malden,
Gelderland

Telefoon: (020) 893 4113
Email: help [at] junon.nl

Veelgestelde vragen

Lees onze veelgestelde vragen hieronder:

Geven jullie ook nekkussen advies?

Jazeker, op onze advies pagina proberen wij je zo goed mogelijk te adviseren. Mocht je na het lezen nog steeds vragen hebben kun je altijd even contact met ons opnemen via help [at] junon.nl of door even te bellen naar (020) 893 4113.

Wie is NekkussenMan.nl?

NekkussenMan.nl is ontstaan uit onvrede over de huidige opties op de markt. Veel nekkussens zijn niet comfortabel, passen niet goed of zijn simpelweg te duur. NekkussenMan.nl is onderdeel van Junon. Junon exploiteert webshops in diverse branches.

Zit er garantie op mijn product?

Standaard zit er 1 jaar garantie op al onze producten. Let wel op: Bij bijvoorbeeld technische producten gelden weer andere regels. Vraag het voor de zekerheid even na via help [at] junon.nl of door even te bellen naar (020) 893 4113.

Kan ik bij jullie kosteloos retourneren?

Uiteraard! Stuur even een email naar help [at] junon.nl met de reden van je retouraanvraag, en wij sturen je alle retour instructies per email toe. Normaal gesproken staat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je rekening.

Wat is jullie levertijd?

Als je bij ons op werkdagen voor 16.00 uur een bestelling doet, versturen we je pakketje dezelfde dag nog. Je kunt de volgende dag je bestelling al thuis verwachten.

Welke betaalmogelijkheden bieden jullie aan?

Wij proberen zo veel mogelijk betaalopties aan te bieden. Op het moment is het mogelijk om via iDeal, Paypal, creditcard en met Bitcoin te betalen. Wil je ons graag op een andere manier betalen neem dan even contact op via help [at] junon.nl.

In welke landen bezorgen jullie?

Wij laten pakketjes bezorgen in Nederland en België.

Kan ik bij jullie ook een nekkussen op maat laten maken?

Dit is helaas niet mogelijk. Wij proberen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, zodat er voor iedereen een goede oplossing tussen zit. Ben je opzoek naar een specifiek model, neem dan even contact met ons op via help [at] junon.nl.

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.